Wat te doen als je je slot niet meer kan openen

Wanneer je deur in het slot valt zonder dat je de sleutel voor handen hebt of de sleutel breekt af terwijl deze nog in het slot zit kan dit erg vervelend zijn. Gelukkig ben je niet de enige bij wie dit gebeurd en zijn er slotenmakers die je de brand kunnen helpen in dit soort situaties. 

Deur openen zonder sleutel

De ideale situatie is wanneer de slotenmaker het slot kan openmaken zonder hierbij iets te forceren. Met speciaal gereedschap dat in het sleutelgat wordt geplaatst en wat gefriemel is het het mogelijk een slot te open zonder sleutel. Wanneer je een reserve sleutel hebt kan je de gewoon gebruiken en hoef je verder nergens druk om te maken.

Vervangen van het slot

Soms is het helaas niet mogelijk om een slot nog te gebruiken nadat hier een sleutel in vast zit of omdat deze geforceerd is. In zo’n geval is het noodzakelijk om het hele slot te vervangen. Dit dient ook te gebeuren wanneer je sleutel gesloten is omdat anders kwaadwillenden ook eenvoudig het slot kunnen openen wanneer zij in het bezit zijn van de sleutel.

Wie op zoek is naar een slotenmaker in den haag hoeft gelukkig niet lang te zoeken. Er zijn meerdere opties van professionele slotenmakers die ruime ervaringen hebben met verschillende type sloten en deuren. Binnen een mum van tijd kunnen zij een slot weer op maken of vervangen wanneer dat nodig is.
Bron: slotenmaker den haag