Wat je moet weten over de wasbare luier

Lees hier alles over de wasbare luier en bekijk de luiers met toebehoren bij Kidzstore. Het lijken oude tijden die herleven, de luier vastgezet met een veiligheidsspeld, maar het product is beter dan vroeger. Vroeger moesten de luiers uitgespoeld worden en apart gewassen. Dankzij de inlegvellen is dat niet meer nodig. De vellen houden de ontlasting tegen maar laat de urine door. De luiers en de luierbroekjes kunnen met ander wasgoed mee in de machine. Je kan dan geen wasverzachter gebruiken, want daar kan een babyhuidje niet tegen. Wasbare luiers hebben veel voordelen, zo is het kind eerder zindelijk en scheep je het niet op met een afvalberg.

Kidzstore, voor de prijs- en milieubewuste ouder

Uit onderzoek is gebleken dat de wasbare luier veel voordelen heeft. De consumentenbond heeft een publicatie online staan, en de resultaten liegen er niet om. Op een andere informatiesite staat het advies om de luiers maat voor maat te kopen omdat het anders zo’n investering is. Allebei de sites komen tot de conclusie dat het voordeliger is, afgezien of er nog een broertje of zusje voor de kleine komt. Dan zal het voordeel helemaal oplopen omdat je dan al veel hebt. De shop Kidzstore is dan ook voor de prijsbewuste ouder die het kind toekomst willen geven.

Bekijk de site van Kidzstore

Kidzstore heeft meer dan de wasbare luier. Zij hebben ook oefenbroekjes en zwemluiers. Maar het aanbod is groter. Het is de moeite waard om het te bekijken. Als je daarnaast ook nog de informatieve sites leest die er voor jonge ouders zijn, dan kun je maar tot één conclusie komen: Kidzstore is er voor ouders die het kind een goede toekomst willen geven, en het kind goed willen ontwikkelen. Het merendeel van het assortiment is duurzaam. Een voorbeeld hierin, Kidzstore heeft drinkflesjes waardoor de kleine beslist geen plastics binnenkrijgt. Maar ook het betere educatieve speelgoed. Het is allemaal te zien op de overzichtelijke site van Kidzstore.