Verhuren van uw zalen

Heeft u eigen zalen, eigen tafels, of eigen plekken die u verhuurd? Dan is het belangrijk een goed reserveringssysteem vergaderzalen hiervoor te hebben zodat u zo veel mogelijk boekingen kunt krijgen en ook kunt zorgen voor een zo’n hoog mogelijke omzet. Het reserveringssysteem vergaderzalen is zo opgezet dat hij naar uw eigen wensen ingericht kan worden. Klanten kunnen via het systeem ook eenvoudig de kosten bekijken voor bijvoorbeeld 1 uur extra, de mogelijkheid om eten en drinken bij hun boeking toe te voegen, maar ook kunnen zij de extra kosten bekijken voor het huren van parkeerplaatsen voor bij de boeking.

Direct inzicht

Wanneer u zalen verhuurd wilt u natuurlijk een systeem hebben dat overzichtelijk is en goed werkt. We zien vaak dat veel eigenaren van zalen verschillende systemen gebruiken. Bijvoorbeeld 1 systeem om alle facturatie te regelen, 1 systeem om de administratie te doen en 1 systeem om contact te onderhouden met klanten en met medewerkers. Echter is het veel beter om 1 centraal reserveringssysteem vergaderzalen hiervoor te hebben. Dit zal u veel tijd besparen en ook kunt u hierdoor een veel beter overzicht zien. Via de software kunt u de zalen aanbieden op die manier uw wilt. Zo zijn er verschillende stijlen beschikbaar in de software van mice operations. Kies er bijvoorbeeld voor om een mooi fris design te hebben met lichte kleuren. Echter kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een meer traditioneel design.

Relevante suggesties

Het reserveringssysteem vergaderzalen is erg slim en levert alleen maar relevante suggesties waardoor je meer kunt verkopen. Op het moment dat een klant een zaal bij uw huurt kunnen zij ook kiezen voor veel extra suggesties. Denk bijvoorbeeld maar aan diverse healty snacks voor bij de vergadering, of misschien wilt een klant wel parkeren met een grote groep. Kortom, het reserveringssysteem vergaderzalen zorgt voor meer reserveringen en meer omzet, en zorgt er dus voor dat minder van uw zalen leeg komen te staan.