Strohoed heren kopen

Lees over een strohoed heren kopen bij Hatland. Online een hoed kopen gaat heel eenvoudig dankzij de simpele maatvoering. Als je de goede maat strohoed heren wil vinden, dan meet je met een centimeter de omvang van het hoofd op, op de plek waar ongeveer de rand van de hoed moet komen, dus vlak boven de oren. De omvang zal tussen de 54 en 61 centimeter zijn. Aan de linkerzijde van de website staat een maattabel, en daar kun je aflezen welke maat hoed je moet hebben. Vaak moeten online gekochte kledingstukken retour omdat het een maatje groter of kleiner moet zijn, bij hoeden is dat zelden.

Hatland heeft verschillende hoeden

Ook andere hoeden dan de strohoed heren kopen gaat dus makkelijk. Maar de strohoed heren kopen kan de meest ideale zijn voor de zomer. De strorieten hoed voor heren heeft zich in warme landen bewezen, landarbeiders dragen zulke hoeden. Zij werken door tot het echt niet meer gaat, de laatste uren voor de siësta staan zij in de brandende zon te werken, en toch krijgen die boeren geen zonnesteek. Er zijn alternatieven voor de strohoed heren kopen, en Hatland heeft zulke zomerhoeden in het assoriment. Je moet dan denken aan de strandhoed van UPF50+ of een katoenen hoed die ook bij benauwd weer comfort geeft.

Het is voor ieder wat wils, chique en functioneel

Tot nu toe ging het over het functionele bij een strohoed heren kopen. Bedenk dat een hoed ook een bijzonder mooi accessoir kan zijn. Hoeden kunnen van menig man een nette heer maken, en van een vrouw een deftige dame. Hatland heeft daarom ook chique hoeden die niet expliciet voor de zomer zijn, bescherming bieden tegen zonlicht en het hoofd koel houden. Hatland heeft ook het tegenovergestelde, mutsen voor de winter, en Hatland heeft een flinke collectie petten. Bekijk het assortiment hoeden, petten, en mutsen op de website. De goede maat vinden zal absoluut geen probleem zijn.