RealGen is het beste in SEA van Nederland

RealGen

RealGenDe afgelopen tijd heb ik heel erg veel geleerd van RealGen. Door hen weet ik nu namelijk waar ik op moet letten met het schrijven van artikelen. Zo had ik geen idee dat ik bepaalde woorden niet te vaak moest gebruiken. Dit deed ik blijkbaar best wel regelmatig en daardoor werd ik minder goed gevonden binnen Google. Ook is het zo dat zij ervoor hebben gezorgd dat mijn website een stuk sneller is. Daar merk ik zelf weinig van, maar het is wel heel fijn voor het gebruiksgemak. Daarnaast hebben zij hem iets anders gemaakt door wat dingen te verplaatsen of weg te halen. Iedereen kan nu snel vinden waar hij of zij naar op zoek is en dat is ideaal.

Heel veel dank

Naast dit alles heeft RealGen ook gezorgd voor een betere SEO. Dit staat voor zoekmachineoptimalisatie en is ongelofelijk belangrijk. Het is namelijk zo dat 95% van de bezoekers niet verder klikt dan de eerste pagina, dus jij moet zorgen dat jij daar op staat. Hier hebben zij voor gezorgd en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Naast deze dingen, bieden zij nog veel meer diensten aan. Voor informatie hierover wil ik jou graag verwijzen naar hun online pagina’s.