Met een ongevalsonderzoek van G4S Safety Solutions ga jij een veiligere toekomst tegemoet!

Als er een ongeval heeft plaatsgevonden in jouw organisatie, dan moet er een ongevalsonderzoek plaatsvinden. Dit is nodig om te bepalen wat er precies is gebeurd. Het is echter nog nuttiger om te weten hoe een ongeval in de toekomst kan worden voorkomen, en ook dat blijkt uit een ongevalsonderzoek van G4S.

Herhaling van ongeval voorkomen

Bij G4S Safety Solutions werken we uitsluitend met experts, en daardoor kunnen we gedegen onderzoek naar een ongeval doen. Door dit precieze en betrouwbare onderzoek kan jij doeltreffende maatregelen nemen en voorkomen dat er weer een bedrijfsongeval plaatsvindt.

Hoe werkt een ongevalsonderzoek?

Tijdens het onderzoek wordt er bewijsmateriaal verzameld op de locatie van het ongeval. Onze veiligheidsdeskundigen zijn daarom bereid om zo snel mogelijk op locatie te zijn, om bewijzen zeker te stellen. Bovendien wordt er met slachtoffers en betrokken gepraat over wat er precies is gebeurd.

Uitkomsten van het onderzoek

Na het ongevalsonderzoek wordt er door de experts van G4S een rapportage opgesteld. Hierin wordt duidelijk wat de directe en indirecte oorzaken (basisrisicofactoren) van het ongeval zijn. Aan de hand van deze oorzaken kunnen onze expert een advies uitbrengen over hoe jij de werksituatie kan verbeteren om bedrijfsongevallen te voorkomen in de toekomst.

Contact opnemen

Voor meer informatie over een ongevalsonderzoek kan je contact met ons opnemen. Dit kan via het telefoonnummer +32 (0)3 568 15 89. Zij zijn de gehele dag, zeven dagen in de week voor jou beschikbaar! Je kan ons ook mailen op het e-mailadres safetysystems@be.g4s.com.

Schroom niet, wij helpen jou zeer graag!