Led gevelreclame moet jij ook hebben

led gevelreclame

led gevelreclameSinds ik mijn led gevelreclame heb, kan ik denk ik echt niet meer zonder. Dit zorgt er namelijk voor dat mijn winkel ongelofelijk goed zichtbaar is wanneer het schemert, slecht weer of nacht is. Nu is het natuurlijk zomer, dus het duurt veel langer voor de zon onder gaat, maar dat gaat wel weer veranderen. Sinds ik het heb, krijg ik ook veel meer klanten. Erg veel mensen hebben mij hier ook complimentjes over gegeven, dus het valt goed in de smaak. Zelf kwam ik op dit idee door een tip van een vriendin. Zij had hierover gehoord en vond het echt iets voor mijn onderneming.

Een heel fijn gevoel

Het bedrijf waar ik mijn led gevelreclame door heb laten maken en plaatsen, heet Gijtenbeek. Toen ik ging zoeken naar reviews, kwam ik alleen maar positieve verhalen tegen. Dat is meestal een erg goed teken, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten  en de kwaliteit daarvan. De bestelling die ik geplaatst had, werd ongelofelijk snel geleverd. Het heeft ongeveer 2 weken geduurd en eigenlijk had ik van tevoren verwacht dat ik een stuk langer zou moeten wachten. Neem voor meer informatie of inspiratie eens een kijkje op hun website!