Zijn er betaalde enquetes?

Het invullen van betaalde enquetes lijkt veel mensen een mooie manier om wat extra geld bij te verdienen. Je kunt dit immers op ieder gewenst moment doen en ook nog eens gewoon vanuit je eigen huis. Verdien je geld met betaalde enquetes, dan heb je niet meer te maken met irritante collega’s of een veeleisende baas. Nee, je bent dan gewoon eigen baas en kunt alles zelf regelen. Dit klinkt natuurlijk ideaal! Maar bij veel mensen speelt terecht de vraag of dit wel mogelijk is. Kun je echt geld krijgen voor het invullen van een enquete? Ja, dit kan! Maar je moet dan wel even weten van welke sites je het best gebruik kunt maken.

Betaalde enquetes

Het is dus echt mogelijk om geld te verdienen met het online invullen van vragenlijsten. Veel mensen zullen hier verbaasd over zijn, omdat ze er eigenlijk een beetje vanuit gingen dat dit om een scam ging. Maar er bestaan dus websites met betaalde enquetes waar jij daadwerkelijk opbrengsten uit kunt halen. Maar wat wel belangrijk is om te weten, is dat er verschil bestaat in:

  • de manier waarop je inkomsten kunt ontvangen
  • de hoogte van de vergoeding per vragenlijst
  • het aantal vragenlijsten dat er beschikbaar is

Voordat je nu dus meteen aan de slag gaat met het inschrijven bij websites die betaalde enquetes aanbieden, is het daarom goed om je eerst even meer te verdiepen in de verschillende sites die er zijn en hoe zij werken. Ook wil je natuurlijk zeker weten dat je uiteindelijk ook echt uitbetaald krijgt, je wilt niet je tijd steken in het invullen van verschillende vragenlijsten om uiteindelijk nooit een vergoeding overgemaakt te krijgen. Daarom is het goed om je eerst eens in te lezen, om ervaringen van andere met dergelijke websites op te zoeken. Zo weet je waar je het beste aan de slag kunt gaan met betaalde enquetes!

GeldGenius

Je zou natuurlijk aan familie, vrienden en kennissen kunnen vragen of zij ervaring hebben met websites die betaalde enquetes aanbieden. Maar er zijn niet heel veel mensen die hiermee bezig zijn, dus de kans is klein dat je dan in je zoektocht zult slagen. Uiteraard kun je online naar ervaringen zoeken, maar je moet dan wel zeker weten dat je betrouwbare recensies vindt. Wat veel mensen zich namelijk niet realiseren, is dat een deel van de reviews in opdracht van bedrijven zijn geschreven, waardoor ze dus niet betrouwbaar zijn. Wil je zeker weten dat je een eerlijk verhaal over betaalde enquetes krijgt, dan doe je er goed aan om naar GeldGenius te gaan. Zij hebben van verschillende enquetesites op een rijtje gezet hoe hoog de beloningen per vragenlijst zijn, hoe je uitbetaald krijgt en hoe snel dit gebeurt. Op basis daarvan hebben zij een top tien samengesteld. Zij hebben zelf met al deze sites ervaring, dus je kunt er zeker van zijn dat het om een eerlijke beoordeling gaat. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van geld verdienen met betaalde enquetes? Dan is het dus echt de moeite waard om eens even bij GeldGenius een kijkje te nemen!

Lees meer…