Welke prints en kleuren zijn hip bij kindersneakers?

Kinderen weten altijd heel goed wat ze precies niet willen… Ze willen wat hun vriendjes en vriendinnetjes hebben en wat cool is. Dit geldt ook voor de schoenen die ze dragen. Maar wat willen ze dan wel? Gelukkig weten we wel dat alle kinderen tegenwoordig een goed paar sneakers wilt dragen. Kindersneakers zijn altijd goed om in de kast te hebben staan! Maar welke print of kleur wil jouw zoon of dochter dan op die schoenen hebben staan? Gelukkig zijn er twee hippe trends op het gebied van kinderschoenen: zebraprint en vlakverdeling. Zo loopt jouw kind er de aankomende zomer vrolijk bij!

Zebraprint is in

Net zoals in de kleding, is zebraprint weer helemaal in. Kinderen (vooral meisjes) zijn er ook helemaal weg van! Je ziet de print dus ook heel veel voorbij komen op de kindersneakers. Merken zoals Vans en Skechers hebben de smaak al helemaal te pakken. Het grote voordeel aan deze print is dat het overal bij past. De zwart-witte look staat goed bij alles wat je maar kan bedenken! Dat is natuurlijk ook hartstikke goed voor jouw portemonnee, want nu hoef jij niet meerdere paar schoenen aan te schaffen voor je kind. Kortom: zebraprint is trendy, tijdloos en goed voor de portemonnee!

Heel veel kleuren

Hoe meer kleuren, hoe beter! Dat is de motto van deze sneakertrend. Tegenwoordig zie je bij veel sneakers een vlakverdeling met veel kleuren en prints door elkaar. Merken zoals Go Bananas en Nike hebben deze trend ook al goed opgepikt. Roze, blauw, groen en een beetje panterprint? Niets is te gek! Daarnaast vinden kinderen de kleuren en prints heel erg leuk. Het zijn echte ‘eyecatchers’ namelijk. Het nadeel is misschien wel dat het minder goed te combineren is met alles… Maar los daarvan een leuke trend binnen de kinderschoenen.