Mijn eerste keer yoga in Mierlo

Yoga in Mierlo

Yoga in MierloVorige week kwam er een vriendin bij mij langs en zij vertelde mij over de yoga in Mierlo die zij al een tijdje doet. Zij heeft, net als ik, een hele stressvolle baan en daarom is het voor haar de perfecte oplossing om lekker tot rust te komen. Zij gaat hier ongeveer 2 keer per week naar toe, maar je kunt zo vaak gaan als jij zelf wilt. Er zijn hier verschillende abonnementen die je kunt afsluiten, dus voor ieder budget is er hier wel iets. Zelf ben ik die avond ook nog een kijkje gaan nemen op de website, want ik had hier best wel interesse in.

Een heerlijk gevoel

Alles wat ik zag online bij Atma Yoga in Mierlo sprak mij aan. Ik had echt het idee dat het iets voor mij kon zijn, dus toen ben ik de week erna mijn eerste les gaan volgen. Het was onwijs relaxend en toen ik thuis kwam voelde ik mij als herboren. Ik merkte echt dat ik even alles kon loslaten daar en dat ik nog nooit zo ontspannen was geweest. Mocht jij hier nu ook interesse in hebben, neem dan zeker eens een kijkje bij deze studio voor meer informatie.