Een prachtige bedrijfswagen uit Eindhoven

bedrijfswagen Eindhoven

bedrijfswagen EindhovenTegenwoordig rijd ik een bedrijfswagen in Eindhoven. Mijn baas heeft voor mij geregeld dat ik een hele mooie auto kan hebben. De kosten hiervan liggen voor ons allebei niet zo hoog, dus dat is echt perfect. Het fijne was ook dat ik zelf mocht uitkiezen wat ik precies wilde hebben. Mijn vriendin is momenteel zwanger en daarom was eentje met 5 deuren de beste optie voor ons. Op die manier hoop ik dat wij alles er makkelijk in en uit kunnen halen. Daarnaast is het wel zo dat ik het belangrijk vond dat hij er mooi uit zou zien. Het was fijn dat ik het aanbod bij deze garage gewoon via hun website kon zien. Hier zag ik meteen heel veel dingen die ik erg mooi vond.

Heel erg gelukkig

Daarna ben ik samen met mijn leidinggevende gaan kijken naar de bedrijfswagen in Eindhoven. Hij was ook ongelofelijk enthousiast en daardoor was het maken van de keuze een stuk makkelijker. Uiteindelijk ben ik ongelofelijk blij dat ik deze kans heb gekregen en ik denk dat ik de komende tijd nog veel meer plezier hiervan ga beleven. Mocht jij hier meer informatie over willen, neem dan eens een kijkje bij Bos & Slegers online.