Een ergonomische muis is het investeren waard

ergonomische muis

Veel mensen denken dat een muis met name een ergonomische muis niet de moeite waard is. Echter op de langer termijn zul je merken dat het zijn geld meer dan waard is. Je gezondheid is ook wel het investeren waard. Een ergonomische muis kan namelijk de kans op klachten zoals RSI aanzienlijk verminderen. Een ergonomische muis kan misschien wat duurder zijn dan een gewone muis maar des al niet te min de moeite waard. 

Goede ergonomische apparatuur is een investering voor de lange termijn

Ziekteverzuim is niet alleen vervelend maar het kost ook een hoop. Voor de werkgever kost het niet alleen geld om de zieke werknemer uit te betalen maar ook om een nieuw iemand in te huren. Voor de zieke werkgever is het natuurlijk vervelend dat hij of zij slechter kan presteren. 

Daarom is het voor beide partijen van belang om zo veel mogelijk ziekteverzuim te voorkomen. Een goede ergonomische muis is hierbij een goede stap in de richting. Zo’n muis kan wat aan de prijzige kant zijn, voor de langer termijn en het verkleinen van ziekteverzuim is het zeker de moeite waard. Anders gezegd, De juiste ergonomische investeringen zoals een ergonomische muis kan de beste investering zijn voor zowel de werknemer als de werkgever.